2010-05-28
 11:48:12

Vecka 32.

Nu var det längesen det skrevs här. Men vi har fullt upp jag&mamma. Vi är sjukskrivna för "prematura sammandragningar och foglossningar." Bäst att ta det lungt då.

Veckorna tickar på och fort går det! Idag går vi in i vecka 32 och den här veckan ska jag...

*Förbereda lungorna för den riktiga andningen.
*Finjustera viktiga organ och nervsystem.
*Öka i underhudsfett och i slutet av veckan väga ungefär 2kg!
*Lära mig att svettas.

Nu fungerar alla mina fem sinnen och jag kan vrida på huvudet. Alla inre organ fortsätter att mogna, tånaglarna är färgida och håret på huvudet växer. Jag sover 90-95% av tiden, men när jag är vaken så öppnar jag och stänger mina ögon och sparkar mamma jättehårt under revbenen. Jag börjar bli riktigt stark nu ska du veta!


Näe nu måste mamma äta lunch för jag kurrar och sparkar hungrigt i magen...
2010-05-12
 15:54:25

Min första älg.

Idag kom Mortimer hem, den heter så, min första älg.
Jag har fått den av mamma och pappa att ha hängandes i vagnen. Pappa säger att det ska börjas i tid, han vill bergis att jag blir älgjägare precis som han.
Så här ser den ut iallafall, www.abcleksaker.se, där har dom den ifall nån undrar och skulle vilja ha en egen.

 

Både mamma och pappa har redan hunnit provleka med den. Jag har minsann hört att det prasslar i halsduken och i två klövar. I dom andra två klövarna är det pinglor. Jag kommer säkert ha himla kul med den här älgen!

2010-05-12
 10:47:34

En ny käftsmäll till mamma, tack tack.

Ja då var det dags igen. Dags för mamma att bli ledsen och arg och upprörd.
Det har ju varit en hel del bråk och många otaliga diskussioner, möten, läkarintyg och annat trevligt mellan mamma och hennes jobb då jobbet (ja nu drar vi alla över en kam) inte tyckt att mamma behöver nån omplacering för att hennes mage inte varit i vägen. Nu först har facket vaknat! Mamma som pratade med dom redan i vintras!!!! Nu har dom gått ut med ett mail där det står att from v.12 ska gravida som mestadels jobbar under kontaktledning omplaceras eller att företaget ska hjälpa till med havandeskapspenning redan då. Godmorgon yxskaft.
Mamma lovar och svär, har det hänt mig nånting på grund av att mamma tvingats vara så länge under och kring kontaktledningen så kommer det ta hus i helvete.