2010-04-22
 10:44:16

Föräldrautbildning del ett.

Igår var mamma och pappa på föräldrautbildning med tre andra stora magar och deras föräldrar. Det pratades om förlossning litegrann och vad mamma och pappa funderar på egentligen. Mammorna funderade över själva förlossningen, smärtlindring och sånt medans papporna funderade på om det egentligen fanns nån hastighetsbegränsning på vägen för en BlivandeBäjbis-transport. Dessa pappor.

Fyra gånger ska vi träffas och jag är minst, ja alltså jag ska födas sist av alla bäjbisarna som låg där och sparkade i magarna. Blir spännande att se, mammorna och papporna verkade ju komma bra överens så jag kanske får träffa nån av deras bäjbisar senare. Man vet aldrig.

Tant Hanna hon vill se bilder på mammas mage, Farmor vill att mamma ska göra en avgjutning av magen. Avgjutningen har mamma sagt nejnej till, men en bild på magen kanske hon kan visa. Finns inte så många bilder, en från i januari och en från i slutet av mars. Finns ju bilder från ultraljudet med, där tanten på sjukhuset tog en 3D-bild av mig. Pappas läppar, det har jag då om man ska tro på bilderna.

Hejsålänge!


Hanna

det tycker jag att du kan lägga upp :)

hoppas att du växer och mår bra :) men det vet jag att du gör :) hoppas att mamma och pappa mår bra :) kramar



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: