2010-01-27
 13:15:06

Hej för första gången!

Idag är mamma hemma, jag bråkar och ställer till det för hon så hon har jätteont i magen. Jag började redan igårkväll/natt när mamma var på jobbet. Hon kallsvettades som en gris och började må jättedåligt, himla otur att hon har ett sånt jobbigt jobb med så idag när hon fortfarande har känningar i magen stannar vi hemma jag och mamma. Bättre det än att ge sig ut i snöstormen (jepp, klass2-varning här.) så det lär ju inte vara lättjobbat ikväll.

Till helgen ska vi åka till Dundret och åka slalom. Måste ju passa på nu innan jag har hunnit växa jättemycket så det blir farligt och jobbigt för oss att dundra ner för backarna. Tyvärr skulle det bli rätt kallt, -20 sägs det. Bäst för mamma att hon packar med sig ordentligt med kläder!

Äntligen har hon slutat kräkas också, var lite jobbigt där ett tag men nu funkar det jättebra. Slipper hon smula ner hela sängen för pappa med skorporna som hon gnagde i sig där tidigare innan hon klev upp för att inte må så illa. Han var inte så glad när han vaknade och hade smulor lite överallt... Men det är sånt han får ta tycker jag! Han slipper ju bära mig. Än så länge... Mamma har bara gått upp 1kg än, det är ju inte så farligt ändå.

Mamma och pappa har ju redan fått se mig en gång, på ett såntdära vaginalt ultraljud i januari. Läskiga prylar. Mitt lilla hjärta pickade på som bara den, oj vad glada dom blev av att se det. Så om tanten på sjukhuset gissade rätt så är jag 13 veckor och 5 dagar ung idag. Alltså är mamma i vecka 14. "Bara" 26 veckor kvar då tills jag kommer ut! Fast brås jag på min mor så blir jag väl kvar här inne i värmen ett tag extra...

Så här stor är jag nu, det är inte jag på bilden då men jag är lika gammal. I den här veckan är mina könsorgan färdigutvecklade till antingen en pojke eller en flicka. Vad tror du att jag är?
En annan rolig grej som händer nu är att mina ögonbryn växer! Jag kan även gripa, kisa, rynka på ögonbrynen och grimasera. Vissa bäjbisar suger tillåmed på tummen nu... Näe, nu ska mamma äta lunch så jag får mer näring att växa av. Hej sålänge!


hanna

härlig blogg :) hej lilla pyret :)vinkar

oppas att du mår fantastiskt och växer så det knakar :) så får du säga till mamma och pappa att komma söder över när du har tittat ut: ) så vi kan få studera dig på nära håll :)



kramar "tant" Hanna



PUBLICERAT: 2010-01-27, 17:23:53 | URL: http://najtaj.bloggspot.se
tant s

Hej hej tant S här, längtar efter att få se dig och gosa med dig. Men du, tat lugnt vi måste få förbereda oss och du måste växa till dig lite innan vi får se dig. Finns en sång av Uno Svenningson om dig, Du är så välkommen hit sjunger han...jättefin, jag ska spela den för dig sen. Kommer hem från Spanien snart, då ska jag ta hand om din mamma. Vi ska göra fint i ditt rum så du känner dig välkommen när du kommer. puss och kram så länge



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: